Om mig

Tjejen, tösen, kvinnan som studerar Women´s studies på Virginia Tech, USA. Är nyfiken och liten, lycklig och inspirerad. Vill vara just där jag är och vill göra just det jag ska. Inte mer inte mindre

fredag 26 augusti 2011

En barnbok - med director´s comments

HEJ!

Det är jag som är Cecilia. Jag är 23 år och bor i en liten stad som heter Blacksburg. Här är jag, tjohej!

Flickan på bilden ser förvånansvärt pigg ut. Med tanke på hur få timmar hon sovit denna vecka, antalet fester hon närvarat på, antalet sidor hon läst och essäer hon producerat så är hon ju nästan t.o.m. fräsch. Om hon satsat på vanligt, hederligt kaffe eller om hon hittat något skojigt piller för att hållas vaken och i form finns det ingen närmare information om. Kära mamma kontaktas omgående om misstanke väcks.


Här är min skola, mitt gym och mitt hem. Jag tycker att byggnaderna här är väldigt fina.
Helt seriöst, Cecilia är fortfarande inte 100 % säker på om hon studerar på Virginia Tech eller  Hogwarts.  Likheten är slående.
Säkra källor säger att Cecilia har sätts skaka rumpan, och andra skakiga kroppsdelar, på gymmets zumbatimmar. Tävlingsinriktad som hon är så har hon en del svårigheter att hänga med när alla cheerleaders sätter igång och skakar. Skakar bäst som skakar bäst.  
Här är prinsessan Cecilias borg. Borgen delar hon med prinsar och prinsessor från bl.a. Australien, Indien, Tyskland, Italien, Ryssland och USA (förstås).




Här brukar jag sitta och studera. Jag tycker att läderstolarna är snygga och sköna.

Amerikanerna har stil.


Det här är min favoritrestaurang, Jimmy John. Här brukar jag äta smörgås med mina kompisar. Min favorit är den italienska med salami och oliver. Om jag inte orkar komma till restaurangen så kör de hem smörgåsen åt mig. Oj vad de är snälla.
Här har vi amerikanen som stulit Cecilias hjärta. Hon doftar på honom alldeles oförskämt mycket och alldeles gratis. Mr John och Cecilia har haft ett intensivt förhållande den senaste tiden. Anonyma källor säger att Mr John beskrivs som freaky, fast och goddoftande. Dessutom ryktas det att Mr John besökt Cecilia sena kvällar. Experter tror att det endast är en tidsfråga tills deras förhållande blir officiellt på Facebook. Love is in the air.

Nu ska jag fortsätta studera. Ha en bra dag!

2 kommentarer: